Gepersonaliseerd onderhoud

Het door de fabriek voorgeschreven standaard auto-onderhoud beperkt zich tot een minimale verplichting, waardoor de betrouwbaarheid én de milieu-eisen in het geding komen.

De door ons ontwikkelde Service-assistent biedt handvatten om een standaard onderhoudsbeurt te personaliseren. Het planbare onderhoud haalt beginnende vervuiling weg en herstelt de fabriekswaarden, waardoor de auto als het ware wordt gereset. De financiële waarde én de gevoelswaarde van de onderhoudsbeurt nemen toe, er ontstaat meer rust in de werkplaats, de werkplaatskosten worden gereduceerd en de productiviteit verhoogd. Kijk op ons YouTube-kanaal voor de uitlegvideo’s.

Een win-win situatie voor alle partijen, waardoor de klanttevredenheid zal toenemen! 

Diagnose met chemie

De huidige motortechnologie én de strenge milieu-eisen zorgen ervoor dat chemische processen in het brandstofsysteem tot verontreinigingen kunnen leiden, die vervolgens weer storingen kunnen veroorzaken.  

De door ons ontwikkelde Diagnose-assistent biedt handvatten om per storing en motortype effectief storingen te lokaliseren dan wel uit te sluiten. We stemmen de magazijnvoorraad af op het wagenpark met de mogelijke storingen en geven daarvoor een tevredenheidsgarantie. Kijk ook eens op onze Facebookpagina!

Een heldere manier van diagnose is voor alle partijen voordelig, waardoor de klanttevredenheid zal toenemen!

Chemie aan de kist.

Aan de gereedschapskist van de monteur hoort ook chemische gereedschap. Wij hebben een compacte set samengesteld waarmee het dagelijks werk wordt vereenvoudigd, levensduur van onderdelen wordt verlengd of bewegende delen extra worden beschermd.

Doordat de chemie aan de kist georganiseerd is in combinatie met de Monteurs-assistent zullen de  kleinmateriaalkosten en de magazijnvoorraden sterk afnemen.  

Autoreconditionering-assistent

De huidige weersinvloeden maken de autolak steeds kwetsbaarder. De afnemende autowas en -poetsinteresse van auto-eigenaren in zijn algemeenheid, bieden een mogelijkheid voor het autobedrijf.

Het door ons ontwikkelde Schema wassen-poetsen biedt handvatten voor uitbreidingen bij onderhoudsbeurten of het reconditioneren van voorraadoccasions. Zo kunnen de auto’s van een beschermende coating worden voorzien bij aflevering of onderhoudsmatig worden gewassen.

Voor onze autoreconditionering-assistent vertouwen wij op Autoglym