Werkplaats

Ons Werkplaats-Service-Concept is gericht op gepersonaliseerd onderhoud dat problemen voorkomt, hulp biedt bij storingsdiagnose en de voorraad beheersbaar houdt. Gedreven door passie voor techniek en respect voor mens en milieu, realiseren we een langdurige verbetering.  

Onze marketingtools en instructie op locatie zorgen voor een eenvoudige implementatie in de bedrijfsvoering. Onze technische vraagbaak, geeft ondersteuning en begeleiding bij alle voorkomende technische vraagstukken. Met onze unieke tevredenheidsgarantie is de magazijnvoorraad minimaal, zonder mis te grijpen. 

Wij zijn WEPP distributeur en leveren exclusief aan profesionals, waardoor de juiste toepassing én de marge wordt gegarandeerd. Een win-win situatie voor alle betrokken partijen!

Voor meer informatie over de WEPP-producten 

WEPP heeft al meer dan 40 jaar ervaring in hoogwaardige en innovatieve chemo-technische producten, exclusief voor de professionele autobedrijven, met een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. WEPP werkt enkel met erkende en verantwoorde grondstoffen, ter bescherming van de gebruikers en het milieu.

http://www.wepp.org/