Meer over Hehacu

Hehacu adviseert en ondersteunt op het gebied van onderhoud, reiniging en storingsdiagnose van gemotoriseerde voertuigen. Wij bieden een Werkplaats-Service-Concept dat nieuwe omzet genereert, kosten bespaart en de werkdruk vermindert.

Wij adviseren bij technische vraagstukken. Wij informeren en instrueren de medewerkers op het gewenste niveau op locatie én wij beheren en beheersen uw voorraad.Hans Cuijten

Al in mijn prille tienerjaren sleutelde ik aan bromfietsen en later aan allerlei andere gemotoriseerde voertuigen. Door de jaren heen heb ik deel uit gemaakt van universele autobedrijven en merkdealerbedrijven. Ik geniet nog steeds van het motorgeluid van een goed onderhouden en afgestelde motor in combinatie met een glanzende uitstraling. Het werken met mensen in de techniek geeft mij de uitdaging en genoegdoening in het leven.


 


Rick Cuijten

In mijn werk ervaar ik veel vrijheid, zowel bij het plannen van mijn werk als bij het bezoeken van relaties. Ik bied ondersteuning door middel van productuitleg en zorg voor de juiste hoeveelheid van het juiste product. Het leukste vind ik de demonstraties van onze auto was- en poetslijn, waarmee ik relaties kan overtuigen met het verrassende resultaat.

Hetty Cuijten

Hoe mooi is het als mensen hun hart volgen?! Dus ik vond het geweldig toen Hans destijds startte met Hehacu auto motief om zijn passie te volgen en later onze zoon Rick hierbij aansloot. Marketing en communicatie is mijn bijdrage binnen ons bedrijf. Respect en vertrouwen zijn waarden die wij hoog in het vaandel dragen en ik voel me bevoorrecht dat wij in ons familiebedrijf vanuit deze waarden werken en dit naar onze klanten uitdragen.