Inwendige motorvervuiling

De huidige motortechnologie én de strenge milieu-eisen zorgen ervoor dat chemische processen in het brandstofsysteem tot verontreinigingen kunnen leiden, die vervolgens weer storingen kunnen veroorzaken.  

Het regeneratieproces van een dieselmotor vindt circa iedere 700 kilometer plaats en duurt circa 15 minuten, indien dit niet onder de vereiste omstandigheden van benodigde tijd, temperatuur en motorbelasting gebeurd, zal het proces worden afgebroken waardoor er een overbelasting (lees vervuiling) ontstaat op turbo, roetfilter, motorolie en via de EGR het inlaatsysteem. 

Motorolie is de bloedsomloop van de auto. De steeds kleiner wordende motoren met steeds hogere rendementen én grotere onderhoudsintervallen,  zorgen voor verontreinigingen in het motorsysteem die vervolgens leiden tot verzadiging en verlies van motorvermogen.  

Wij helpen je met de betaalbare oplossing voor deze problemen en laten je kennis maken met ons servicesysteem, dat deze problemen veelal voorkomt én extra omzet genereert! Dat is goed voor de klanttevredenheid én je bedrijfsrendement.