Autocosmetica

Onze reinigers zijn zeer effectief, veilig voor de autolak én de gebruiker en biologisch afbreekbaar. Hierdoor wordt eenvoudig een goed resultaat verkregen, dat bovendien milieuverantwoord is. 

Onze poets- en wasinstructie op locatie zorgen voor een snelle implementatie in uw organisatie. De eenvoud en effectiviteit van ons systeem maakt de toepassing eenvoudig, de voorraadwaarde laag en het resultaat lonend. Autoglym ontwikkelt meer dan 50 jaar effectieve producten voor het in- en exterieur van de auto. Autoglym staat bekend om milieuvriendelijke, veilige producten met een uitstekende werking en grote betrouwbaarheid en is steeds op zoek naar innovatieve technieken en producten die aansluiten bij de wensen van de klant.

Op basis van vijftig jaar ervaring heeft Waxoyl AG een uitgebreid assortiment producten ontwikkeld voor de automobiel- en industriële sector. Waxoyl heeft naam gemaakt als leverancier van hoogwaardige producten voor de belangrijkste fabrikanten wereldwijd, die hun uitstekende eigenschappen keer op keer in laboratoriumtests en in de praktijk bewijzen.

www.waxoyl.com